Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*] Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 5, 2011

::(REVIEW) Ombak Rindu::

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)
hope u all sihat ea..lama xmenjengok sini,terasa nk melawat jap hehe

actually, nk tanya sapa yang dah tengOk Ombak rindu??
tekan keybOard kuat-kuat! ngee~
apa yg korang rasa lepas nOntOn cite tue yaa..
nak tahu ajeee.. hehe
Aku baru lepas tengok citer ni petang tadi (ade korang kisah ke aku tengok cite ape kan ngeh3~)
maybe aku antara orang terlambat kot yang tengOk cite ni..da lah hari ke-5 kat panggung baru sempat nk tonton wayang..
tapelah...at last aku berkesempatan gak melepaskan hasrat hati nak sgt tengok cite ni,lepas kuar trailer dia kt youtube :)



SebelOm tengok tu,da macam-macam reaksi dari kawan aku yang tengOk cite ni masa hari first n second day ditayangkan..fullamakkkk...time tuh jangan cakap la..panggung full kot..
tu ar sebabnya aku tengOk lambat sikit..lagipOn malas nk kuar weekend,keje banyak ar lastly nie..urmm ..

berbalik pada stOry asal..hehe..ada yang pOst kt FacebOOk tu cakap best lah cite ni, sedih gilerrr laa, sampai ngalir air mata la..tak kurang hebatnya dengan post dari kawan2 lelaki kata macamana lah boleh terjebak melayan Ombak Rindu hi..haha..lawak lah..:D memang box office laa filem ni :)

pendapat aku lak, besttt gilerr cite ni!rugi xtengok! hehe..yang belOm tengOk lagi cepat2 tao singgah panggung yang terdekat ea :) sampai berlinang jugak la air mata wanita aku..ceeewahh:D ada ar aku rasa dalam 2 part kot paling aku tacing isk!..part Aaron nangis tu,,pergghh,cair kOt!hehe..sabOr2 laki Orang tu..Xleh ambik keh3:P (xnak pOn :P) ..watak Maya Karin dalam tu,memang Superb lah!sweet gilerr dia pakai tudung :) tambah lagi ada part yang bagi aku lawak,terutama watak Mila (Lisa Surihani) [ Surprise..Surprise!:D ]

" CINTA ITU TAK KEJAM, 
CUMA  MANUSIA YANG TAK PANDAI MENGHARGAI CINTA"

redha itu ikhlas...pasrah itu menyerah!!!


Mungkin ada yang rasa xbest tu sebab diOrang bandingkan nOvel asal dengan cite ni..tu yang jadi diOrang tak feeling sangat masa tOntOn cite ni keh3..sebab membe aku cakap ada certain part yang dia cut..betOl gak kot,sebab aku dapat layan cite ni pOn sebab aku da tak ingat sangat jalan cite dalam novel tu hehe..ye lah..dah lama kot aku baca, masa form 2 rasanya,dan aku bukan jenis suka nk khatam nOvel ni muahaaha..
sape yang nak dapat feeling lebih leh lah cari nOvel ni kat kedai buku tOk buat koleksi HAHA.yanng dah ade baca balik kih3(:

rating aku : 4/5 Star lah :)
sekian wassalam..
mahu tido..
esk ada site visit lah :)
7.30pagi da kena berkumpul
nite all^^


Keep Smiling My Dear!! =))

1 comment: